Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware Graduate Programme

Prodware heeft een programma ontwikkeld waarin je zowel werkervaring opdoet als alle benodigde opleidingsmodules volgt die nodig zijn om professional in ons bedrijf te worden.

Gedurende een jaar volg je een op maat gesneden traject, waarbij we aandacht besteden aan de ontwikkeling van zowel jouw professionele als persoonlijke vaardigheden. Denk hierbij aan de volgende certificeringen: MS Dynamics365, BiSL®, ITIL® en PRINCE2®. Daarnaast focussen we op de verdere ontwikkeling van je vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld conflicthantering, vergader- en presentatietechnieken en communicatie. Je krijgt inspirerende praktijkopdrachten en een mentor die je begeleidt en voorziet van continue feedback en coaching


Werken bij Prodware betekent een uitdagende functie bij een innovatieve branche specialist in de Microsoft technologie. Een professionele, flexibele en groeiende organisatie met vakspecialisten als collega's. Een dynamische (internationale) omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn. Een informele werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een marktconform startsalaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Het programma is bedoeld voor kandidaten die:

  • Net afgestudeerd zijn aan een HBO opleiding, CE of BE voor onze business consultancy of IT voor onze technische consultancy;
  • Ambitieus en leergierig zijn;
  • Resultaat- en klantgericht werken;
  • Teamspeler zijn en sociaal vaardig;
  • Beschikken over uitmuntende communicatieve vaardigheden;
  • In staat zijn om te plannen en organiseren;
  • De volgende talenkennis bezitten: Nederlands en Engels op tenminste C2 niveau en een 3e taal op tenminste B2 niveau (Frans, Duits of Spaans) is een pré.

Wil je meer informatie, neem dan s.v.p. contact op met Larissa Tick, afdeling HR, +31 418 68 35 00 of stuur een email naar recruiter@prodware.nl.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.