Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Kernwaarden

Wat je ook doet, iedere medewerker bij Prodware staat voor de volgende kernwaarden.

Prodware
Passie

Bij Prodware werken we vanuit ons hart en hoofd. Wij geloven in de strategie, cultuur en waarden van Prodware en dragen dit uit naar de buitenwereld.

Respect

Prodware respecteert individuele verschillen als taal, geslacht, huidskleur, godsdienst, nationaliteit en seksuele geaardheid. We tonen respect voor klanten en collega’s en behandelen anderen zoals we zelf willen worden behandeld.

Onverzettelijk

Bij alles wat we leveren geven we niet op tot we voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Onze klanten laten we nimmer in de steek. Stap voor stap bereiken we ons doel, samen als één team.

Fun

Werken met plezier vergroot je prestaties. Het geeft je energie, het straalt af op Prodware en je vergroot het plezier bij klanten en collega’s.

Bekijk direct onze vacatures
Servicegericht

We doen wat zeggen en zeggen wat we doen. Wij begrijpen dat onze klanten beslissingen nemen op basis van hetgeen wij ze beloven. Servicegericht betekent ook dat we verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat onze klanten ons betalen om toegevoegde waarde te leveren aan hun business.

Continue zelfverbetering

Wij zijn ons ervan bewust dat we zowel als individuele medewerkers en als organisatie moeten blijven leren door te werken aan onze vaardigheden. Juist dan bieden we een duidelijke meerwaarde.

Resultaatgericht

Wij voldoen aan de verwachtingen en de afgesproken resultaten of doelstellingen. Bij tegenslagen geven we niet op en houden we het uiteindelijke doel voor ogen. Wij communiceren duidelijk over de resultaten.

Trots

We zijn er trots op dat we onderdeel zijn van een wereldwijd en professioneel netwerk. Dit benadrukken wij ook tegenover onze klanten.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.