Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Zetes

Zetes en Prodware

Prodware levert hardware producten afkomstig van Zetes en bijbehorende software en diensten ten behoeve van logistieke optimalisatietrajecten aan klanten die de snelheid en kwaliteit van hun processen en de betrouwbaarheid van hun gegevens willen verbeteren. Hierbij valt te denken aan scanners, printers, tablets en WIFI accessoires voor onder andere etikettering, labelling, serialisatie, scanning en tracking & tracing.

Partner Zetes

Zetes is een in 1984 opgerichte internationale organisatie gespecialiseerd in innovatieve, automatische identificatie- en mobility solutions. Of ze nu bestemd zijn voor het optimaliseren van de supply chain of voor de identificatie en registratie van producten, met de oplossingen van Zetes bent u verzekerd van end-to-end visibiliteit en zijn uw gegevens veilig. Vanaf het moment dat er geproduceerd wordt tot het moment dat het in de winkel verkocht wordt, Zetes heeft er een oplossing voor om dit proces efficiƫnter te laten lopen. Het hoofdkantoor van Zetes is gevestigd in Brussel. Het Zetes team bestaat uit meer dan 1100 specialisten in 20 landen uit de EMEA-regio. Met 3 locaties is Zetes goed vertegenwoordigd in Nederland.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.zetes.nl

Zetes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.