Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Zetadocs

Zetadocs en Prodware

Prodware biedt Zetadocs oplossingen aan Microsoft Dynamics NAV klanten die behoefte hebben hun processen rondom documenten te stroomlijnen.

Partner Zetadocs

Zetadocs for NAV is de invoegtoepassing voor documentbeheer voor Microsoft Dynamics NAV, gekozen door Microsoft. Met Zetadocs kunt u papierverslindende processen vervangen en uw bedrijf efficiënter laten werken. Financiële afdelingen, de klantenservice en alle operationele teams kunnen efficiënter werken via het scherm. Zo worden tijd en kosten bespaard en krijgen klanten een beter serviceniveau.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.zetadocs.nl

Zetadocs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.