Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

tegos

tegos en Prodware

Prodware biedt tegos oplossingen aan klanten in de recycling en afvalbeheer sector die behoefte hebben aan meer efficiëntie en transparantie binnen hun bedrijf.

Partner tegos

Sinds de oprichting in 1996 is tegos GmbH Dortmund marktleider in software-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics voor de afval en recycling industrie. tegos is uw competente partner op alle gebieden rondom het beheer van afval en recycling alsook de handel in recycling en metaal. Het is tegos doel om zichtbaar waarde toe te voegen aan uw organisatie en uw marktpositie te verzekeren door middel van IT-oplossingen uit één centrale bron. De oplossingen van tegos zijn compleet, simpel, flexibel en bewezen.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.tegos.eu

tegos - SIMPLY MORE EFFICIENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.