Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

TARGIT

TARGIT en Prodware

Prodware levert samen met TARGIT gebruiksvriendelijke Business Intelligence (BI) oplossingen voor onder meer service organisaties, zakelijke dienstverleners, productiebedrijven, groothandel en zorginstellingen.

Partner TARGIT

In de visie van TARGIT leidt BI pas tot betere resultaten wanneer het aanzet tot concrete actie. Daarom staat bij TARGIT de eindgebruiker centraal. TARGIT staat voor eenvoud; met een paar muisbewegingen maakt u zelf dashboards, analyses en rapporten. U bent daarmee niet meer afhankelijk van anderen in uw informatievoorziening. TARGIT is opgericht in 1986 en heeft haar hoofkantoor in Denemarken. TARGIT heeft wereldwijd meer dan 4600 klanten met meer dan 300,000 gebruikers. Volgens Gartner is TARGIT met afstand de meest gebruikte Business Intelligence oplossing bij bedrijven die gebruik maken van Microsoft Dynamics NAV of AX.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.targit.com

Targit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.