Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Sigmax

Sigmax en Prodware

Prodware verzorgt een naadloze koppeling tussen de mobiele software van Sigmax en uw ERP-oplossing waardoor u het maximale uit uw bedrijfssystemen haalt.

Partner Sigmax

Met Sigmax’ mobiele field service oplossingen digitaliseert en optimaliseert u uw service- en inspectieprocessen waardoor u slimmer en kostenefficiënter kunt werken. Stuur uw buitendienstmedewerkers op pad met een handheld, tablet of smartphone die hen continu ondersteunt bij de werkzaamheden in het veld. Zeg zo vaarwel tegen administratieve rompslomp, verbeter uw performance en uw klant- en medewerkertevredenheid.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.sigmax.nl

Sigmax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.