Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Scribe

Scribe en Prodware

Prodware biedt Scribe oplossingen aan klanten die data willen integreren of migreren tussen verschillende systemen, zoals CRM en Dynamics AX of NAV.

Partner Scribe

Scribe is een wereldwijd gevestigde leverancier van oplossingen om klantgegevens met gemak in te kunnen zien waar u maar wil. Of uw systemen nu in de cloud staan, on premise of beide. Meer dan 14.000 klanten en partners vertrouwen op Scribe voor data-integratie en applicatie-integratie. Het maakt hen flexibel en toekomstgericht.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.scribesoft.com

Scribe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.