Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Sana Commerce

Sana Commerce en Prodware

Prodware biedt Sana Commerce producten aan Microsoft Dynamics 365, Dynamics AX en Dynamics NAV klanten die behoefte hebben aan een professionele verkoopomgeving die direct en naadloos integreert met de business logica van hun ERP-systeem.

Partner Sana Commerce

Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met onder andere Microsoft Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics 365. De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop. Zo kunnen bedrijven zich richten op het optimaliseren van de online klantervaring, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te vergroten. Sana is een gecertificeerd partner van Microsoft Dynamics en SAP. Samen met een sterk partnernetwerk zijn er wereldwijd meer dan 1.200 webshops die draaien op Sana Commerce. Naast een e-commerce oplossing biedt Sana ook aanvullende services, zoals online marketing, advies over Search Engine Optimization (SEO), hosting en ontwerp.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.sana-commerce.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.