Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

RES Software

RES Software en Prodware

Als Silver partner van RES Software helpt Prodware haar klanten om de gevolgen van IT Consumerization, steeds meer vooruitstrevende zakelijke gebruikers, Bring Your Own Device-initiatieven en Cloud technologieƫn te beheersen en hun dagelijkse productiviteit te verhogen.

Partner RES Software

Met meer dan 200 medewerkers wereldwijd bedient RES Software meer dan 2500 klanten met meer dan 3500 implementaties in 27 landen. RES Software innoveert voortdurend met het doel organisaties te helpen in hun pad naar IT-automatisering om IT as a Service (ITaaS) mogelijk te maken. De ITaaS technologie beheert en automatiseert de gehele levenscyclus van IT-diensten in een modern beheerplatform. Zo stelt RES Software IT in staat op handmatige, foutgevoelige en repetitieve IT-taken op een veilige en gemakkelijke manier te automatiseren.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.ressoftware.com

RES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.