Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Quadira

Quadira en Prodware

Prodware biedt Quadira oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan een uitgebreide document management oplossing en integreert deze met het ERP-systeem van de klant.

Partner Quadira

Quadira is een zelfstandige Nederlandse onderneming met eigen kantoren in Nederland, België en Duitsland en beheerst al meer dan 15 jaar diverse disciplines op gebied van Output Management, E-Factureren en Digitaal Archiveren. Quadira ondersteunt met haar Output Management oplossing vele ERP-omgevingen, waaronder Microsoft Dynamics.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.quadira.nl


Quadira Advanced-Forms | Simply.FlexibleBekijk de Quadira leaflet


Advanced-Forms® Oplossing

Solipsis zocht naar een professionele oplossing voor een vereenvoudigd en flexibel proces voor hun Output Management. Een samenwerking tussen Prodware en Quadira met hun Advanced-Forms® Oplossing heeft ervoor gezorgd dat het verzenden van digitale documenten vanuit Microsoft Dynamics NAV geautomatiseerd werd. Dit leverde niet alleen een efficienter proces op, maar werd ook in zeer korte tijd geïmplementeerd.  

Hieronder een interview met Jacco van Hemert van Solipsis:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.