Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Ortems

Ortems en Prodware

Prodware biedt Ortems oplossingen aan klanten binnen de productie en services die de behoefte hebben hun planning en resource management te optimaliseren.

Partner Ortems

Ortems is gespecialiseerd in software-oplossingen voor samenwerking en planning binnen productie- en dienstverlendende bedrijven. Ortems biedt twee productlijnen: Ortems Agile Manufacturing software en PlannerOne. Ortems Agile Manufacturing software is een uitgebreide suite aan productieplanning en roostering oplossingen met als doel vraaggestuurde productie-uitdagingen aan te gaan. PlannerOne is specifieke productie functionaliteit die toegevoegd kan worden aan Microsoft Dynamics NAV en uw resource management optimaliseert.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

http://www.plannerone.com/about-ortems/

Ortems

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.