Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Mercash

Mercash en Prodware

Prodware biedt Mercash aan Microsoft Dynamics NAV klanten die behoefte hebben aan meer overzicht en efficiëntere workflows binnen hun HRM- en salarisprocessen.

Partner Mercash

Mercash biedt oplossingen op het gebied van Employee Self Service, Business Intelligence, HRM, salaris en verzuim. Mercash is geïntegreerd met Microsoft Dynamcis. De HR-software en uw ERP-systeem gebruiken dezelfde data. Gegevens hoeft u maar een keer in te voeren om overal in het systeem up-to-date te zijn. En door efficiënt gebruik van dezelfde database kunt u data uit uw bedrijfsprocessen koppelen met uw HR-informatie voor nauwkeurige Business Intelligence en relevante managementinformatie.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.mercash.nl

Mercash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.