Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

K3 Business Solutions

K3 Business Solutions en Prodware

Prodware levert K3 Business Solutions oplossingen aan klanten in de Retail die behoefte hebben aan dynamische software om meer grip te krijgen op de zaak, marges te verbeteren en groei te realiseren.

Partner K3 Business Solutions

Als adviseur en partner voor vooraanstaande retail en wholesale organisaties is K3 specialist in het leveren van complete ERP, CRM, BI en E-commerce oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, AX en LS Retail. K3 ziet het als haar missie om technologie te vertalen naar handvatten die werken en haar klanten te helpen hun doelen te bereiken. K3 levert: the full potential.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.k3business.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.