Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Jet Reports

Jet Reports en Prodware

Prodware biedt Jet Reports oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan gebruiksvriendelijke rapportage- en Business Intelligence oplossingen om weloverwogen beslissingen te maken.

Partner Jet Reports

De oplossingen van Jet Reports worden wereldwijd door meer dan 70.000 gebruikers benut. Jet Reports biedt training op elk niveau en beschikt over een gerenommeerde klantenservice. Met Jet Enterprise krijgt u Business Intelligence en rapportage in één oplossing, die aan al uw zakelijke informatiebehoefte zal voldoen. U kunt snel strategische of ad-hoc analyses uitvoeren; de rapporten kunnen automatisch worden bijgewerkt en gedistribueerd op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Partners van Prodware

heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.jetreports.com

Jet Reports

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.