Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

idyn

idyn en Prodware

Prodware biedt Document Capture aan Microsoft Dynamics NAV klanten die op zoek zijn naar meer efficiƫntie, productiviteit en gebruikersgemak rondom inkoopfactuurverwerking. Document Capture is een product uit het assortiment van idyn.

Partner idyn

idyn is een Microsoft Independent Software Vendor (ISV) en system integrator voor Microsoft Dynamics NAV. idyn werkt samen met meer dan 250 partners wereldwijd. Deze partners dienen als ogen en oren, als radar om de behoeften van de eindgebruikers te bepalen. idyn vertaalt deze behoeften vervolgens naar innovaties voor meer productiviteit die via de partners in de markt gezet worden. Dit doorlopende gezamenlijke proces zorgt voor betere, slimmere en meer gebruiksvriendelijke add-ons en oplossingen.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.idyn.nl

idyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.