Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

IBM

IBM en Prodware

Prodware is Advanced Partner van IBM. Al jaren bedienen we onze klanten op hoog niveau met IBM producten voor onder meer cloud diensten en bijbehorende service.

Partner IBM

IBM is een wereldleider in IT Services en Consultancy met ongeveer 400.000 medewerkers in meer dan 170 landen. Gebieden waar dit bedrijf zich mee bezighoudt zijn onder andere: Business and IT Consulting, Business Process Outsourcing, Outsourcing Services, Financiering, IT-Projecten, Hardware, Software, Onderhoud hardware en software, Applicatieontwikkeling en onderhoud, Educatie en Business Continuity and Recovery Services.

Partners van Prodware

heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.ibm.nl

IBM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.