Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

FormPipe

Formpipe en Prodware

Prodware biedt oplossingen van Formpipe aan klanten die behoefte hebben aan meer controle over de groeiende hoeveelheid informatie vandaag de dag.

Partner Formpipe

Formpipe is een softwarebedrijf op het gebied van ECM (Enterprise Content Management). ECM is de verzamelnaam van verschillende technologieën, producten en systemen die informatie systematisch en gecontroleerd vinden, gebruiken, opslaan, archiveren en leveren. De mogelijkheid om de juiste informatie te vinden en te selecteren en bij de juiste ontvanger te brengen, wordt steeds belangrijker. Een goede stroom van informatie zorgt voor efficiëntie en elimineert risico’s.<

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.formpipe.com

FormPipe logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.