Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

e-Con Solutions

e-Con Solutions en Prodware

Prodware biedt e-Con oplossingen aan Microsoft Dynamics klanten die werken met complexe producten en diensten en te aller tijden over de juiste uniforme informatie willen beschikken.

Partner e-Con Solutions

Maak kennis met e-Con, de verkoop- en productconfigurator ontworpen voor bedrijven die complexe producten en diensten aanbieden. Vanaf de eerste offerte tot de uiteindelijke levering brengt e-Con teams samen door gecentraliseerde informatie en relevante hulpmiddelen te bieden die moeiteloos integreren met uw ERP en CRM oplossingen. Sales-, product- en projectteams kunnen met e-Con uitblinken in hun rol, zodat uw organisatie een optimale balans vindt tussen snelheid, kwaliteit, prijsstelling en winst. Vandaag de dag wordt de e-Con Sales en Product Configurator succesvol toegepast bij meer dan 180 bedrijven in 25 landen.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.e-consolutions.com

E-con solutions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.