Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Competenties

Microsoft Partner Network

Een Microsoft Gold of Silver competentie geeft onze klanten zekerheid over de ervaring, kwaliteit en specialismes van onze verschillende afdelingen. In één oogopslag kunt u op deze wijze als klant vergelijkingen tussen leveranciers maken. Er zijn verschillende IT-specialisatiegebieden waarin Microsoft competenties te behalen zijn. Als Microsoft Certified Partner met meerdere Gold- & Silver competenties biedt Prodware Nederland u, per competentie, de nodige ervaring en kwaliteit om u als klant in meerdere disciplines te helpen bij het maken van verantwoorde keuzes voor uw eigen organisatie. Onderstaand ziet u de door Prodware Nederland behaalde competenties voor het jaar 2016/2017.

  • Gold Enterprise Resource Planning
  • Gold Customer Relationship Management
  • Gold Application Development
  • Gold Application Integration
  • Silver Data Analytics
  • Silver Devices and Deployment

Microsoft Dynamics Inner Circle

De Prodware Goep is onderdeel van de Microsoft Dynamics Inner Circle. De Inner Circle is een exclusieve groep van 60 van de meest strategische Microsoft Dynamics partners over de hele wereld. Leden van de Microsoft Dynamics Inner Circle zijn gekozen vanwege hun uitstekende verkoopresultaten, zakelijke prestaties en hun toewijding aan klanten door het leveren van waardevolle Dynamics oplossingen om hen te helpen meer succes te behalen.

ISO-certificeringen

Uiteraard zijn wij ook gecertificeerd voor verschillende andere competenties bij vele leveranciers. Onze ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen zijn het bewijs voor de borging van onze processen en de kwaliteit die wij leveren.

Iso/IEC 27001 - Information Security Management

Iso 9001 - Quality Management

Het is niet voor niets dat steeds meer (internationale) organisaties kiezen voor oplossingen van Prodware. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden. We helpen u graag.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.