Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

ClickDimensions

ClickDimensions en Prodware

Prodware biedt ClickDimensions oplossingen aan haar Microsoft Dynamics CRM klanten die behoefte hebben aan een geïntegreerde automatiseringstool voor de uitvoering van marketingactiviteiten.

Partner ClickDimensions

ClickDimensions is e-mail marketing en marketing automation tool voor Microsoft Dynamics CRM. De software stelt marketeers in staat om leads van hoge kwaliteit te genereren en te kwalificeren, zodat sales direct op de beste kansen in kan spelen. Met ClickDimensions ontdekt u wie geïnteresseerd is in uw producten of diensten, de mate van belangstelling en welke acties nodig zijn. De e-mail marketing, web tracking, lead scoring, social discovery, form capture, surveys, landing pages, nurture marketing, subscription management en campaign tracking functionaliteit stelt u hiertoe in staat.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.clickdimensions.com

ClickDimensions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.