Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Citrix

Citrix en Prodware

Prodware biedt Citrix oplossingen aan haar klanten die willen werken en samenwerken, waar en wanneer ze maar willen, met veilige toegang tot apps en data op de nieuwste apparaten.

Partner Citrix

Citrix oplossingen helpen IT- en serviceproviders clouds te bouwen gebruikmakend van virtualisatie- en netwerktechnologieƫn om flexibele en kosteneffectieve high-performance cloud-services te leveren. Met marktleidende oplossingen voor mobiliteit, desktopvirtualisatie, cloudnetwerken, cloudplatforms, samenwerking en gegevensuitwisseling helpt Citrix organisaties van elke omvang de benodigde snelheid en flexibiliteit te realiseren die nodig is om te slagen in een mobiele en dynamische wereld. Citrix producten worden gebruikt bij meer dan 260.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Prodware is Authorized Citrix Service Provider.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.citrix.nl

www.citrix.nlCitrix Prodware Partner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.