Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Cisco

Cisco en Prodware

Prodware biedt Cisco oplossingen aan als onderdeel van infrastructuur projecten. Hierdoor kunnen wij de hoge beschikbaarheidswensen van onze klanten invullen.

Partner Cisco

Aan de basis van een netwerk staan routers en switches, die de 'backbone' van een netwerk worden genoemd. Meer dan 80 procent van al het internetverkeer wereldwijd verloopt via de routers van Cisco. Routers zorgen ervoor dat een e-mail in de juiste inbox terechtkomt en dat de juiste website op het scherm verschijnt. Switches verzorgen de connectiviteit tussen gebruikers, applicaties en communicatiesystemen. Cisco biedt een volledige reeks switches voor organisaties op alle niveaus. Naast deze ’foundation’ technologieën richt Cisco zich op drie ‘advanced’ technologieën die een belangrijke rol spelen in het Human Network: IP-communicatie of ‘Unified Communications’, Datacenter en Security. Al meer dan 30 jaar is Cisco marktleider in het verbinden van mensen, dingen en technologieën – met elkaar en met het internet. Met meer dan 70.000 medewerkers in meer dan 400 kantoren wereldwijd ontwerpt, produceert, verkoopt en levert Cisco de geïntegreerde producten, diensten en oplossingen.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

www.cisco.nl

Cisco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.