Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Atlas

Atlas en Prodware

Prodware biedt Atlas oplossingen aan Microsoft Dynamics AX klanten die Microsoft Office applicaties willen integreren met hun ERP-systeem.

Partner Atlas

Atlas wordt toegepast bij meer dan 2.200 AX implementaties in 50 landen en is ’s-werelds meest gebruikte Office add-in voor Microsoft Dynamics AX. Atlas zorgt voor een real-time koppeling tussen AX en Microsoft Office. Dit maakt het mogelijk om in Excel, Word, PowerPoint en Outlook krachtige rapportages met real-time data uit uw AX omgeving te maken. Andersom kunt u ook data uit uw Office omgeving uploaden naar Dynamics AX.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

https://www.globalsoftwareinc.com

atlas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.