Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Atlas

Atlas en Prodware

Prodware biedt Atlas oplossingen aan Microsoft Dynamics AX klanten die Microsoft Office applicaties willen integreren met hun ERP-systeem.

Partner Atlas

Atlas wordt toegepast bij meer dan 2.200 AX implementaties in 50 landen en is ’s-werelds meest gebruikte Office add-in voor Microsoft Dynamics AX. Atlas zorgt voor een real-time koppeling tussen AX en Microsoft Office. Dit maakt het mogelijk om in Excel, Word, PowerPoint en Outlook krachtige rapportages met real-time data uit uw AX omgeving te maken. Andersom kunt u ook data uit uw Office omgeving uploaden naar Dynamics AX.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

https://www.globalsoftwareinc.com

atlas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.