Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Agiles

Agiles en Prodware

Prodware biedt Agiles workflow oplossingen aan Microsoft Dynamics NAV klanten die workflows willen integreren met hun ERP-systeem.

Partner Agiles

agilesWorkflow is een horizontale add-on voor Dynamics NAV geschikt voor alle branches en type bedrijven. Het stelt de gebruiker is staat om transparante workflows in uw organisatie te creëren en daardoor uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Gecertificeerd en volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

> Download de agilesWorkflow Factsheet

Neem contact op met Prodware.

https://www.agiles.com/en/

agiles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.