Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

AXtension

AXtension en Prodware

Prodware biedt AXtension oplossingen aan Microsoft Dynamics AX klanten die tijd willen besparen, hun klanttevredenheid willen verhogen en een vervroegde ROI van hun ERP-investering willen zien.

Partner AXtension

AXtension is een wereldwijd toonaangevende Microsoft Dynamics AX Independent Software Vendor (ISV). De innovatieve zakelijke oplossingen van AXtension zijn de belangrijkste enablers die bedrijven helpen om hun business performance te optimaliseren en een optimale procesbeheersing te realiseren. Ze zijn ontwikkeld op basis van de laatste technologische innovaties en maken een groot verschil bij het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden. Alle oplossingen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te gebruiken, snel te implementeren en worden optimaal ondersteund. Hierdoor kunt u zich op uw kernactiviteiten richten.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.

Neem contact op met Prodware.

http://www.axtension.com/

AXtension Enter your comfort zone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.