Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

2-Control

2-Control en Prodware

Prodware biedt 2-Control oplossingen aan klanten die behoefte hebben aan het inzichtelijk maken en/of verhogen van de kwaliteit van de informatie uit hun ERP-systeem.

Partner 2-Control

2-Control is actief in de takken IT-audit, Software en Consultancy. Met een IT-audit wordt beoordeeld of de integriteit en betrouwbaarheid van uw systemen voldoende zijn gewaarborgd. De software van 2-Control ondersteunt u bij al uw security en control vraagstukken. Alle modules zijn modulair opgebouwd en ontwikkeld voor gebruikers van Microsoft Dynamics NAV. De consultants van 2-Control bieden ondersteuning in de breedste zin van het woord. Door de betrokkenheid van 2-Control ontstaan ‘betere’ implementaties en dus ‘meer tevreden gebruikers’.

Partners van Prodware

U heeft behoefte aan een oplossing die nu werkt. En aan een oplossing die zijn waarde bewijst in de toekomst. Prodware is ervan overtuigd dat samenwerking en kennisdeling daarvoor essentieel zijn. Juist in de dynamische wereld van IT. Daarom werken we samen met een groot team van partnerbedrijven. Bedrijven die onderscheidend zijn in hun tak van sport, partners waar we volledig op kunnen bouwen. Wilt u meer weten? We praten graag met u verder over uw specifieke uitdagingen.


Neem contact op met Prodware.

http://2-control.nl/nl

2Control Logo Nieuwe Website

Van voorraadaansluiting tot autorisatie inrichting

MTB is van oorsprong een sociale werkvoorziening en ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het vinden van werk en het bieden van passend werk. Dit doet zij onder meer door mensen leer- en werktrajecten aan te bieden. MTB is actief in de regio Maastricht en omstreken en levert producten en diensten op vele gebieden met het doel mensen zichzelf te laten ontwikkelen en uiteindelijk een baan te vinden op de reguliere markt.

Het eerste contact met 2-Control was in 2010. Bij MTB speelde destijds een issue rondom voorraadaansluiting. Met de module Voorraadaansluiting was MTB zelf in staat om de voorraadaansluiting-analyse met het grootboek te doen.

Lees hier meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.