Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Support en beheer volgens Prodware

Support en beheer volgens Prodware picture

Na de implementatie van een systeem kan u ons ook inschakelen voor het beheer en support van uw IT-omgeving. In de eerste plaats om de applicatie draaiende te houden, zodat u zich zonder zorgen op uw eigen kernactiviteiten kunt richten. En ervoor te zorgen dat als uw bedrijfsprocessen wijzigen uw IT daarop aansluit. Zonder dat u hierop het moment van ontwikkeling of oplevering operationeel iets van merkt.

Hoe werken we?

Prodware heeft een compleet pakket aan supportdiensten. Wij bieden flexibele opties voor ondersteuning en in onderling overleg bepalen wij graag uw ideale invulling. De afspraken die we met u maken over de diensten die u wilt gebruiken, leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Zo weet u wat u kunt verwachten en kunnen wij de service bieden die u nodig heeft. Wij verzorgen het beheer van uw applicaties en verhelpen eventuele incidenten. Ons supportteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden of deze te beleggen bij een specialist die alles weet van de specifieke implementatie bij uw organisatie.

De voordelen van Prodware

In het functieprofiel van onze supportconsultants staat letterlijk ‘warm bad’. Zij moeten niet alleen de producten kennen, de techniek erachter, de gebruikers en hun organisatie, maar zich ook kunnen inleven en dit uitstralen. Zij krijgen gebruikers zoals u aan de lijn, die vaak snel geholpen willen worden omdat ze gewoon verder willen met hun werk. Onze consultants spelen daar effectief op in. Wel zo aangenaam.

Biedt uw IT-leverancier alleen tijdens kantooruren helpdeskondersteuning voor uw bedrijfssoftware?

IT-managers ervaren steeds vaker nieuwe uitdagingen in het huidige bedrijfsleven. Er zijn strengere controles op het bedrijfsresultaat, ze moeten anticiperen op wettelijke vereisten, ze moeten kwaliteitsnormen handhaven en hun IT-teams moeten voortdurend worden bijgeschoold vanwege alle technologische veranderingen.

Als strategische partner zijn we in staat om aanbevelingen te doen over de beste praktijken en delivery-modellen, waaronder cloud, on-premise en hybride. Of een gemengd managed servicemodel – samengesteld om aan uw behoeften te voldoen. Wij kunnen ook capaciteit bieden voor uw eigen IT-operatie, zodat uw IT-medewerkers de ruimte hebben om echte waarde toe te voegen aan uw bedrijf.

Prodware biedt diensten voor het beheer van applicaties, middleware en databases, netwerkinfrastructuren en cloud. Omdat Prodware onderdeel is van een sterke internationale groep, kunnen onze klanten ook profiteren van 24 /7 ondersteuning, elke dag van het jaar. Dit is bijzonder waardevol voor internationale bedrijven die de zekerheid nodig hebben van een enkele managed service partner die rond de klok ondersteuning biedt.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.