Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Software Ontwikkeling en Integratie volgens Prodware

Software Ontwikkeling en Integratie volgens Prodware picture

Als u het beter wilt doen dan uw concurrenten, dan heeft u ook betere IT nodig. Wat uw bedrijfstak ook is, uw verdienmodel, de omvang van uw organisatie of de aard ervan: Prodware brengt u de beste oplossingen die beschikbaar zijn, toegesneden op de specifieke behoeften van uw organisatie en verrijkt met onze knowhow. Hierbij beperken wij ons niet alleen tot standaardoplossingen, maar kunnen we deze ook speciaal voor uw organisatie aanpassen.

Hoe werken we?

Prodware heeft veel ervaring in het ondersteunen van organisaties met behulp van standaard IT-oplossingen, zoals Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV. Ondanks de uitgebreide standaardfunctionaliteiten van deze producten, kan het zijn dat ze niet volledig aansluiten bij uw wensen en eisen. In dat geval kan Prodware Advanced Solutions u maatwerkoplossingen leveren.

Support en Beheer

Klik hier om in te loggen in de supportomgeving van Prodware.

De voordelen van Prodware

Prodware Advanced Solutions is gespecialiseerd in applicaties op basis van het bewezen Microsoft .NET Framework. In zowel Windows-applicaties als web- en mobiele applicaties. Deze maken wij geheel naar uw wensen. U heeft dus alle zeggenschap over de werking; u krijgt een gegarandeerd naadloze aansluiting op uw bedrijfsprocessen. Wij bieden oplossingen op het gebied van:


Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.