Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Migratie en updates volgens Prodware

Gebruikt u een verouderde versie van uw software? In veel gevallen is een upgrade het overwegen waard. Als bedrijf bevindt u zich in een veranderende markt waarin u zich continu moet ontwikkelen om economische, operationele en organisatorische uitdagingen aan te gaan. Nieuwe versies bieden vaak verschillende nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor goede beslissingen door de juiste informatie. Voor meer marge door meer efficiënte, effectieve en snelle bediening van klanten. En voor wendbaarheid, die zorgt voor sturing op gezonde winst en groei.

Migratie en updates volgens Prodware picture

Hoe werken we?

Alvorens u een upgrade wilt laten uitvoeren, wilt u weten wat dit voor u gaat betekenen. Prodware kan u helpen om uw behoeften te evalueren en vast te stellen of het kosteneffectief is om uw systeem uit te breiden. In ieder upgradeproces doorlopen wij verschillende stappen. Hierbij vindt allereerst een gratis analyseafspraak plaats met een adviseur van Prodware waarin wordt bepaald hoe complex de upgrade wordt.

Een technisch architect maakt vervolgens verbinding met uw omgeving en brengt de wijzigingen in kaart die nog nodig zijn voor een probleemloze upgrade. Tijdens de eerste stap van het migratieproces wordt een testomgeving geïmplementeerd. Hier wordt de upgradewizard dan in geactiveerd waarna wij controleren of alles naar behoren werkt. Tot slot kunt u de omgeving controleren en verhelpen wij de eventuele laatste bugs. Aan het einde van het proces wordt kennis over de nieuwste functies overgedragen aan de beheerders en eindgebruikers.

De voordelen van Prodware

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.