Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Implementatie volgens Prodware

De implementatie van nieuwe IT, zeker een ERP-systeem, is kostbaar en raakt veelal de kern van uw bedrijfsvoering. Het kost tijd, geld en vraagt veel van uw mensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat het volgens planning verloopt en aansluit op al uw verwachtingen en doelen. Implementatie volgens Prodware betekent dat uw organisatie, doelen en vooral uw mensen centraal staan tijdens het hele implementatieproject. Juist die aanpak zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers ook direct de toegevoegde waarde van een nieuw systeem ervaren.

Implementatie volgens Prodware picture

Hoe werken we?

Als Microsoft-partner volgen wij bij standaardprojecten de Microsoft Sure Step projectmethodiek. Microsoft Sure Step is een flexibele, resultaatgerichte en bewezen methode die elementen bevat van PRINCE2, ITIL, Agile, et cetera. waarmee uw implementatie volgens uw specificaties, binnen budget en op tijd afgerond wordt. Voor maatwerkprojecten passen wij afhankelijk van uw voorkeur de traditionele waterval methode toe of werken we met de Agile methode via Scrum. Waterval biedt u als voordeel dat u van tevoren precies weet wat u krijgt. Echter biedt deze methode weinig flexibiliteit. Het grote voordeel van Scrum is dat u tussentijds inzicht heeft in de impact van uw beslissingen en daar dan nog op kan sturen. U heeft tijdens het project veel meer controle waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De voordelen van Prodware

Afhankelijk van uw project en voorkeur passen onze implementatiespecialisten de implementatiemethodologie toe die uw doelstellingen zo effectief en efficiënt mogelijk helpt verwezenlijken. Daarbij gaan wij altijd uit van onze visie ten aanzien van de projecten:

De voordelen van Prodware op een rij:

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.