Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

ERP en CRM software voor de Food Industrie

Elke dag inspelen op nieuwe klantwensen

Uw voedingsmiddelenbedrijf opereert in een competitieve en hectische wereldmarkt. U wordt geconfronteerd met continu veranderende eisen en fluctuerende prijzen voor energie en grondstoffen. Met een bedrijfsmodel dat met lage marges werkt, onderneemt u in een uitdagende markt.

 

Jam food

Uw uitdagingen

In deze wereld van prijsdruk wordt de voedingsmiddelenindustrie nauwlettend in de gaten gehouden. Voortschrijdend inzicht in voeding en gezondheid en veranderende wetgeving vereisen een sterk aanpassingsvermogen. Tegelijkertijd wordt de markt geconfronteerd met schandalen en dalend vertrouwen van de consument. Een consument die steeds veeleisender wordt en beter geïnformeerd wil zijn. Enkel onderscheiden op productkwaliteit of kosten is niet meer voldoende. Efficiënte logistiek, goede samenwerking in de keten, juiste informatievoorziening en snellere time-to-market zijn minimale eisen geworden.

 

Branche-oplossing

U wilt in control zijn over uw logistieke keten en voldoende transparantie kunnen bieden met betrouwbare informatie. Prodware biedt met Microsoft Dynamics AX een bedrijfsbrede software oplossing die u grip geeft op uw bedrijfsprocessen en integratie over de keten mogelijk maakt specifiek voor levensmiddelenbedrijven. 

 

Referenties

"Inmiddels werken we al 15 jaar samen met Prodware. Het voordeel is dat zij verstand hebben van logistieke processen. De basis voor onze samenwerking is absoluut een kwestie van wederzijds vertrouwen. Zo kunnen wij staan voor kwaliteit."

Sjaak Vondel, Algemeen directeur Geurts Conserven

“Prodware ging net dat stukje verder bij de start van het project om de specifieke uitdagingen van Ouwehand volledig te begrijpen. Deze bereidheid om te investeren in kennis van de klant en hun grondige aanpak bij de implementatie van de Microsoft Dynamics AX oplossing zijn de belangrijkste ingrediënten geweest voor de succesvolle lancering van AX bij Ouwehand. Allemaal binnen budget en in een zeer kort tijdsbestek.”

Ouwehand Visverwerking

 

Voordelen

Met onze software-oplossing voor de Food Industrie geniet u van de volgende voordelen:

 • Ondersteuning van uw food bedrijfsprocessen 
 • Continu inzicht in uw financiële en logistieke situatie
 • Binnen uw bedrijf en over uw bedrijven heen
 • Sneller kunnen reageren op de veranderende markt
 • Verhoging van klanttevredenheid
 • Optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

Functionaliteiten

Onze branchespecifieke oplossing voor de Food Industrie bevat de volgende functionaliteiten:

 • Artikel- en receptuurbeheer
 • Verkoopprognoses, materiaal- en capaciteitsplanning
 • Customer Relation Management
 • Commercie aan in- en verkoopkant
 • Prijzen, acties en kortingen
 • Logistiek met warehousefunctionaliteit
 • Financiële administratie, vaste activa en budgettering
 • Beheer van partijen met kwaliteitscontroles, partijkenmerken, houdbaarheidsdata, statussen en volledige traceerbaarheid
 • Contractbeheer commodities

Resources

Hieronder hebben we voor u relevante informatie geselecteerd. Bezoek ook onze downloadpagina of ons YouTube-kanaal en lees onze blogs over de voedingsmiddelenindustrie.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.