Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

ERP en CRM software voor Zakelijke Dienstverlening

Flexibeler, complexer en digitaler

Als zakelijke dienstverlener onderneemt u in een tijd van verregaande digitalisering. Flexibiliteit en wendbaarheid kunnen worden verkregen door slimmer gebruik te maken van ICT. Cloud-oplossingen zorgen ervoor dat u altijd en overal beschikt over de nieuwste technologie. Zo bent u uitstekend in staat controle te houden op uw projecten en toch flexibel mee te bewegen in verschillende samenwerkingsvormen. 

 

Meer weten over de veranderingen in het landschap van de zakelijke dienstverlener? 
Download dan nu onze whitepaper!

Download

 

 


Uw uitdagingen

Flexibiliteit is het mantra in de zakelijke dienstverlening. U zoekt voor elke uitdaging het juiste projectteam. Teams waarin de juiste kennis, ervaring en competenties bij elkaar worden gebracht. Vaak zijn het zelfsturende teams die razendsnel worden samengesteld en soms ook met specialisten uit de flexibele schil worden aangevuld. De klant betaalt niet langer voor tijd, wel voor prestaties of kiest voor een vaste periodieke vergoeding. In dit dynamische werkveld is het cruciaal om slim uw projecten te beheren plus alle data over klanten en het werkveld. Juist dan kan uw bedrijf efficiënt en proactief werken en bent u in staat te anticiperen op de klantvragen van morgen.


Branche-oplossing

Projectmanagement, het delen van kennis en informatie, heldere interne en externe communicatie. Daar draait het bij u om als zakelijk dienstverlener. De beste dienstverlening kunt u uitsluitend leveren wanneer u zich 100% comfortabel voelt over uw bedrijfsdata en als medewerkers in control zijn van hun projecten. Het goed kunnen inschatten van de uren kan het verschil maken tussen winst en verlies. Inzicht is ook cruciaal bij de planning; de juiste mensen op het juiste project verhoogt de tevredenheid van uw klanten. Uw mensen maken het verschil, net als het managen van kennis, urenregistratie, en digitaliseren van de papierstroom. Wij leveren een complete CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics die u iedere dag ondersteunt bij het realiseren van uw doelen en strategie. Meer weten over deze oplossing? Download dan nu de whitepaper!Digitale Transformatie in Zakelijke Dienstverlening

Om écht te kunnen profiteren van de digitalisering en uw diensten te verbeteren, moeten de inrichting van uw interne organisatie en de manier van (samen)werken goed aansluiten. Ontdek in onze zesdelige kenniscyclus over Project Service Automation hoe dit helpt uw doelstellingen te behalen.


Lees meer en meld mij aan
Referenties

'Binnen tijd en budget'

"Prodware heeft BDO’s Audit Process Tool (APT) ontwikkeld in nauwe samenwerking met BDO door het vormen van interdisciplinaire teams die met BDO samenwerken op verschillende niveaus. Vertrouwen en partnerschap waren cruciaal om het uitdagende project een succes te maken en binnen tijd en budget te leveren.' 

Project voor accountant BDOVoordelen

Met onze software-oplossing voor Zakelijke Dienstverleners geniet u van de volgende voordelen:

 • Snel inspelen op klantvragen terwijl de interne kosten zo laag en flexibel mogelijk zijn 
 • Klantbehoud en klanttevredenheid door inzicht in de markt en de interne organisatie
 • Kostenbeheersing en margeverbetering door direct inzicht in de status van uw project
 • Optimale inzetbaarheid van uw mensen 
 • Meer grip op kennis en ongestructureerde informatie;
 • Ondersteuning van nieuwe samenwerkingsvormen

Functionaliteiten

Onze branchespecifieke oplossing voor Zakelijke Dienstverleners bevat de volgende functionaliteiten:

 • Volledig projectbeheer
 • Opvolging van tijdsgebruik en kosten
 • Budgetplanning en –beheer
 • Facturering van projecten en contracten
 • Rapportage en analyse
 • Resourceplanning
 • Outlookintegratie
 • Mobiele integratie
 • Informatiedeling
 • Beschikbaar als cloud-oplossing: functionaliteit altijd en overal benaderbaar

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.