Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Webinars en ronde tafelsessies | Microsoft Dynamics 365: a closer look

Op 9 februari jl. heeft Prodware een Microsoft Dynamics 365 dag georganiseerd bij de KNVB Campus. Wellicht was u niet aanwezig bij deze dag, maar om ervoor te zorgen dat u toch wat van de kennis en kunde die er gedeeld is mee kunt pikken, hebben wij een overzicht van de dag gepubliceerd op onze blogsite en nodigen wij u graag uit voor onze nieuwe kennisserie Microsoft Dynamics 365: a closer look. De serie bestaat uit losse webinars en ronde tafel sessies waarin we inzoomen op verschillende Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapps uit de cloud.

De webinars duren 45 minuten en kunt u gratis volgen, waar u ook bent. Per thema bieden wij u twee mogelijkheden om de betreffende sessie te volgen. Steeds van 14:00 tot 14:45 uur op een donderdag- of een vrijdagmiddag.

De ronde tafel sessies vinden plaats op verschillende donderdagen vanaf 11.00 uur tot 13.30 uur op het Prodware hoofdkantoor in Zaltbommel (Van Voordenpark 1a). Het grote voordeel van deze sessies is de uitstekende mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met vakgenoten en gedeelde uitdagingen en oplossingen met elkaar te bespreken.

Ontdek de verschillende onderwerpen van de webinars en ronde tafel sessies. Klik door voor meer informatie en om u in te schrijven. 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.