Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Video: De impact van Microsoft Teams

Teams, Skills en Trust zijn dé drie pijlers die heel duidelijk naar voren kwamen tijdens Inspire, hét partnerevent van Microsoft. 

Microsoft Teams is een op chat gebaseerde samenwerkingshub binnen Microsoft Office 365 om groepswerk eenvoudiger en efficiënter te maken. Met Teams wordt alles samengebracht in één gedeelde werkruimte. Dit betekent dat je niet steeds hoeft te wisselen tussen bijvoorbeeld je ERP, CRM of apps.

Martijn Detiger was aanwezig op Inspire en brengt je met onderstaande video graag op de hoogte over wat hij daar heeft meegekregen rondom deze nieuwe manier van werken.


Een van de redenen dat Teams zo’n belangrijke pijler is, is dat Microsoft Teams als de toekomst ziet. Daarom houden wij de roadmap van Teams voor jou in de gaten. 

Een belangrijke datum is 31 juli 2021. De einddatum van Skype for Business waarvoor Teams de opvolger is. Geen reden om te schrikken. Je hebt nog 2 jaar om rustig over te gaan. 

Wil je wel alvast wat meer lezen? Ontdek dan ‘5 redenen om Microsoft Teams te gebruiken’ door Office 365 expert Wassim Emabhouh.

Lees Wassim’s blog

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.