Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Sana Commerce: Hét B2B e-commerce event


Jan Kees de Jager inspireert ondernemers over de digitale innovaties. 

Sana Commerce organiseert op donderdag 8 september Hét B2B e-commerce event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit event is gratis te bezoeken en speciaal voor handel- en productbedrijven die hun online strategie willen verbeteren of optimaliseren.

Veel B2C-bedrijven zijn zich er al van bewust dat een goede omnichannelstrategie nodig is om het verschil te maken. Ook in de B2B-branche is er steeds meer behoefte aan flexibiliteit in het aankoopproces. Uiteindelijk willen zowel B2C als B2B klanten precies hetzelfde: een naadloos op elkaar aansluitende aankoopervaring en consistente beleving.

Sana Commerce, leverancier van een geïntegreerde e-commerce oplossing, organiseert het e-commerce evenement specifiek voor op de B2B markt. In verschillende sessies worden de trends en mogelijkheden van online marketing uitgelicht, vertellen ervaringsdeskundigen hoe een digitale transformatie eraan toe gaat en leren bedrijven waarom omnichannel voor organisaties zo belangrijk is. Het programma wordt afgesloten door Jan Kees de Jager, internet ondernemer en oud minister van Financiën, die de ondernemers inspireert over de digitale innovaties en de kansen die dat biedt voor organisaties.

Of u nu al met een zakelijke webshop werkt, u verdiept in de meest geschikte e-commerceoplossing voor uw organisatie of zich oriënteert op de mogelijkheden van online verkopen: tijdens Hét B2B e-commerce event krijgt u de antwoorden op uw vragen.

Wilt u het Hét B2B e-commerce event op 8 september gratis bezoeken? Dat kan! Meld u zo snel mogelijk aan via onderstaande link en u ontvangt direct een uitnodiging in uw mailbox.

Inschrijven Event

Over Sana
Sana levert ERP-geïntegreerde B2B e-commerce oplossingen voor de groothandel, distributeurs en fabrikanten. Met een wereldwijd partnernetwerk van meer dan 100 partners en 140 werknemers verspreid over 6 kantoren, draaien meer dan 1.000 webshops op de B2B e-commercesoftware van Sana. Sana is Microsoft Gold-partner, gecertificeerd voor Microsoft Dynamics (CfMD) NAV & AX, SAP-partner en SAP-gecertificeerd. Sana’s snelle groei is recentelijk onderstreept met een FD Gazelle.

Voor meer informatie over het evenement of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Anouk Hansen (a.hansen@sana-commerce.com), Event manager Sana Commerce op 010-243 60 00.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.