Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware valt in de prijzen: Quadira Partner Power Awards 2018

Op dinsdag 10 april werden de Partner Power Awards 2018 uitgereikt door Quadira. Deze prijzenceremonie wordt jaarlijks uitgereikt door de softwareproducent, bekend van de toepassing Advanced-Forms. Hierbij zette Quadira haar partners in het zonnetje in drie categorieën:

  • Meest succesvolle partner
  • Meest innovatieve partner
  • Snelst groeiende partner

Snelst groeiende partner

Met gepaste trots willen we u mededelen dat Prodware de award voor snelst groeiende partner in de wacht wist te slepen.

De ceremonie begon met een introductiepraatje van Quadira over het bedrijf zelf en de door hen ontwikkelde add-on Advanced-Forms: een essentiële toevoeging op Dynamics NAV en Dynamic 365 Business Central.

Tijdens het uitreiken van de Partner Power Awards mocht Prodware zoals gezegd het podium op om de award voor ‘snelst groeiende partner’ in ontvangst te nemen. Quadira lichtte toe waarom de keuze op Prodware viel: “Prodware is voor Quadira een partner die durft te geloven. Een partner die meedenkt, doelen durft te stellen en zich kritisch blijft opstellen. Prodware zet Advanced-Forms in voor projecten waar Output Management significant meer waarde kan leveren voor klanten. Voornamelijk in Microsoft Dynamics NAV-projecten, maar ook de kansen binnen hun Microsoft Dynamics 365 aanbod worden onderzocht.”

Gezamenlijke inspanning

Namens Prodware heeft Just van Oostenbrugge de award in ontvangst genomen. Hij bedankte Quadira voor de fijne partnerrelatie en benadrukte met name het tot stand komen van het succes door de gezamenlijke inspanning. Dat heeft geleid tot goede resultaten, een groeiende en tevreden installed base met Advanced-Forms en mooie vooruitzichten.  

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.