Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware Spain gehuldigd met de Microsoft Country Partner of the Year Award voor 2018

Prodware 2018 Microsoft Partner of the Year

Madrid, Spanje. 19 juni. – Op 7 juni werd de Country Partner of the Year Award 2018 uitgereikt aan Prodware in Spanje. De Spaanse dochteronderneming van Prodware werd uitverkoren uit de wereldwijde top van Microsoftpartners en onderscheiden voor haar uitmuntende prestaties inzake innovatie en het implementeren van klantoplossingen op basis van de technologie van Microsoft. De award zal in juli officieel overhandigd worden aan Prodware Spanje tijdens Inspire, het prestigieuze jaarlijkse wereldwijde evenement voor partners van Microsoft in Las Vegas, dat bijgewoond zal worden door 18000 deelnemers uit meer dan 140 landen.     

De 20 jaar ervaring die de onderneming heeft in het implementeren van Microsoft-technologie, getuigen van het feit dat Prodware Spanje volledig afgestemd is op de strategie van Microsoft. De onderneming kent een indrukwekkende groei over alle oplossingsgebieden en segmenten van Microsoft heen, van de grote zakelijke klanten tot kleine en middelgrote ondernemingen en ze speelt een sleutelrol binnen de Prodware-groep omdat ze ook internationale projecten van wereldwijde klanten op zich neemt.

“Prodware Spanje heeft een aanbod op maat voor de industrie in belangrijke verticale takken zoals Detailhandel, Industrie en Financiële diensten en beschikt ook over ervaren professionals. Dit laat ons toe om goed te begrijpen en in te schatten hoe we het potentieel van technologie voor die business optimaal kunnen inzetten. Dat is waarom we er echt op staan om het gesprek tussen zakelijke beleidsmakers en IT-professionals in stand te houden,” verklaart José María Sánchez, General Manager van Prodware Spain.   

“Onze 320 professionals vormen de basis van onze onderneming,” voegt Sánchez toe. “Ze beschikken over meer dan 300 certificeringen in de allermodernste Microsoft-oplossingen, een ongelofelijke kennisbron, waardoor we een antwoord kunnen bieden op de uitdagingen waar onze meer dan 500 klanten mee geconfronteerd worden.”

Bij de Microsoft Country Partner of the Year Awards worden partners op landniveau gehuldigd die blijk gegeven hebben van zakelijke uitmuntendheid bij het leveren van Microsoft-oplossingen aan meerdere klanten gedurende het laatste jaar. De focus van Prodware Spanje op Cloud technologieën en haar toewijding aan vernieuwing hebben ertoe geleid dat de onderneming met nieuwe oplossingen kwam op basis van het Microsoft platform die gebruik maken van AI, Intelligente Apps, data intelligence, etc. Al deze inspanningen en verwezenlijkingen hebben Prodware Spanje op weg geholpen naar een constante en duurzame groei in de laatste vijf jaar en zorgden voor zeer optimistische vooruitzichten voor de toekomst.

Deze award is een erkenning voor het feit dat Prodware Spanje er met succes in slaagt om op doeltreffende wijze samen te werken met haar lokale Microsoft-kantoor en de focus te leggen op innovatie en impact op de zakenwereld. De onderneming richt zich op klanttevredenheid en het aantrekken van nieuwe klanten. “Deze award is een heldere en sterke statement dat we op de juiste weg zijn,” voegt Sánchez toe. “We versterken elke dag ons engagement en leiderschap in de digitale transformatie van de zakenwereld, door gebruik te maken van Microsoft-technologie. De nauwe band die we hebben met Microsoft in Spanje helpt ons hierbij.”

Er werden awards toegekend in verschillende categorieën en de winnaars werden gekozen uit meer dan 2600 gegadigden uit 115 landen wereldwijd. 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.