Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware onderdeel van de elite "Inner Circle" van Microsoft voor het jaar 2018/2019

Prodware, partner voor consultancy, softwareontwikkeling en integratie van bedrijfsoplossingen is opnieuw benoemd als een elite-lid van de Inner Circle van 2018/2019 voor Microsoft Business Applications. De Inner Circle is een exclusieve groep, bestaande uit de meest strategische Microsoft Dynamics partners over de hele wereld. Leden van de Microsoft Dynamics Inner Circle zijn gekozen vanwege hun uitstekende verkoopresultaten, zakelijke prestaties en hun toewijding aan klanten door het leveren van waardevolle Dynamics oplossingen waardoor klanten geholpen worden meer succes te behalen.

Net zoals in voorgaande jaren heeft Prodware de status van een van de strategische partners van Microsoft voor zijn Microsoft Dynamics-oplossingen opnieuw gekregen, wat aantoont dat Prodware in staat is te innoveren in haar sectorgerichte aanbod. Dit is een erkenning van Prodware’s doel om een leider in digitale transformatie te zijn voor haar klanten.

Lees hier het volledige persbericht (Engels).

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.