Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware neemt Microsoft Dynamics activiteiten van Ctac over

Zaltbommel, 1 oktober 2018 – Prodware Nederland, onderdeel van de Prodware Group, heeft onlangs de Microsoft Dynamics-activiteiten van Ctac overgenomen.  

De acquisitie van de Dynamics activiteiten van Ctac versterkt Prodware’s portfolio van gebruiksklare innovatieve oplossingen voor de handels-, non-profit- en productiebranche .

Prodware is een internationale speler met een stevige groeiambitie en het bedrijf heeft een expliciete Microsoft-focus. Gecombineerd met de sterke focus op innovatie en klanttevredenheid biedt dit een goede basis voor continuïteit aan de overkomende klanten.

De Microsoft-professionals van Ctac verstevigen de kennis van Microsoft Dynamics binnen Prodware en gaan zowel nieuwe als bestaande klanten in Nederland van dienst zijn. Dit creëert nieuwe groeikansen voor het Zaltbommelse bedrijf.

"Microsoft verwelkomt de consolidatie in het Microsoft Dynamics 365-kanaal, omdat zowel de omvang van de klanten die voor het Dynamics-platform kiezen als de reikwijdte van projecten toeneemt, waardoor er behoefte is aan een integrale expertise voor de oplossingen. We verwelkomen partners die innovatieve platform-brede oplossingen aanbieden met een krachtige toegevoegde waarde die klanten helpen om de uitdagingen van de digitale transformatie aan te gaan. Prodware's overname van een deel van de activiteiten van Ctac zal de bestaande en toekomstige klanten van Prodware verder helpen door een waardepropositie te leveren die loopt van business consulting tot managed services." Jan Brouwer, Business Group Lead Dynamics, Microsoft The Netherlands

"Wij zijn een kennisbedrijf dat bovenal klantgericht is, en we verwelkomen onze nieuwe professionals en klanten van harte. Nu de Dynamics-divisie van Ctac aan boord is zullen we doorgaan met het creëren en transformeren van Microsoft-oplossingen voor onze klanten met minstens net zoveel passie en expertise, gebruikmakend van de nieuwe synergiën. Wij kijken met vol vertrouwen naar mogelijke verdere samenwerking met Ctac in de markt." Rob Sanders, Prodware Country Manager

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.