Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware Graduate Programme

Om de krapte op de IT-markt tegen te gaan startte Prodware Nederland vorig jaar het Graduate Programme. Een programma waarbij afgestudeerde high potentials werkervaring opdoen en Prodware opleidingsmodules volgen met als doel professional te worden binnen ons bedrijf. 

Gedurende een jaar volgt de deelnemer een op maat gesneden traject, waarbij we aandacht besteden aan de ontwikkeling van zowel professionele als persoonlijke vaardigheden. In de Prodware Academy stemmen we opleiding en training precies af op de praktijk. 

Om graduates de gewenste praktijkervaring op te laten doen worden ze betrokken bij lopende projecten. Een groot voordeel voor u als klant is dat we onze graduates voor een voordeliger tarief kunnen inzetten. 

Er zijn drie talenten die dit programma inmiddels volgen en de vierde mogen we in februari 2018 verwelkomen. Allen worden opgeleid tot Junior Business Consultant

Dit programma is in Nederland geïnitieerd en zal door de overige Prodware landen in dit jaar worden geadopteerd. Onderdeel van het leertraject is het organiseren van een internationale week. De bedoeling is dat dit 2 x jaar plaatsvindt waarbij alle talenten van alle landen bij elkaar komen. 

“Tot nu toe wordt het initiatief zeer positief ervaren en het instapniveau hoog”, vertelt Erik Kleijn, die mede verantwoordelijk is voor het leertraject. 

Wilt u meer weten over het Prodware Graduate Programme of wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor het inzetten van graduates voor uw IT projecten. Neem dan contact met uw accountmanager of bel ons via 0418 68 35 00.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.