Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Prodware Boostcamp 2019 - Are you fit for the future?

De Prodware Boostcamp 2019 is als een intensieve fitness training voor je organisatie. In één explosieve dag ontdek je hoe slimme innovaties een positieve impact kunnen hebben op zowel de conditie en kracht als flexibiliteit en sprintsnelheid van jouw organisatie.

De Prodware Boostcamp 2019 brengt innovatie dichtbij. We nodigen je uit om actief je kennis te komen trainen. Onze inspirerende keynote laat je ontdekken hoe jij de mentale veerkracht van jouw organisatie kan vergroten om innovatie te omarmen. Tijdens drie work-outs met versimpelde weergaven van echte situaties uit het bedrijfsleven ontdek je de kracht van o.a. Artificial Intelligence. Onze klanten zijn de ervaringsdeskundigen, dus een aantal van hen komen aan het woord. Onze belofte? Dat jij geïnspireerd naar huis gaat met minstens één bruikbaar idee waar je de volgende dag al mee aan de slag kan.

Bekijk hier het programma en meld je aan!

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.