Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Officiele naam en releasedatum bekend voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft heeft een officiële naam en releasedatum bekend gemaakt voor het project dat in de Dynamics community vooral bekend stond als ‘Dynamics 365 Tenerife’. Het nieuwe platform, dat ‘Microsoft Dynamics 365 Business Central’ gaat heten, wordt uitgebracht op Tweede Paasdag, maandag 2 april.

Op Microsoft Dynamics 365 Business Central worden de functionaliteiten van Dynamics NAV aangeboden als een Software as a Service(SaaS)-oplossing. Het platform brengt de volledige kracht van Dynamics NAV naar de cloud, welke vertrouwt op de bewezen technologieën die miljoenen gebruikers wereldwijd ondersteunen. Business Central biedt organisaties een eenduidige end-to-end-oplossing voor het beheren van financiële activiteiten, bedrijfsprocessen, sales en klantenservice. Het biedt de mogelijkheid eenvoudig te upgraden vanuit accountingsoftware en legacy ERP-systemen.

Business Central creëert waarde door het integreren van andere clouddiensten uit het Microsoft-portfolio zoals Office 365. Het kan volledig aangepast of uitgebreid worden voor specifieke behoeften. Denk hierbij aan PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Prodware is zeer verheugd om met dit nieuwe Microsoft-platform aan de slag te gaan. Binnenkort zal er meer informatie bekend worden gemaakt vanuit Microsoft. Prodware houdt de ontwikkelingen rondom dit platform nauwlettend in de gaten en zal u vanzelfsprekend op de hoogte stellen wanneer er meer informatie bekend is.

Lees hier de gehele Microsoft blog

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.