Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

NLW Groep migreert naar Microsoft Dynamics NAV 2017 met Prodware

NLW Groep kijkt terug op een geslaagd project dat ver binnen tijd en budget is opgeleverd: “We beginnen het nieuwe jaar met goed nieuws: NLW Groep is sinds deze week live met het ERP-systeem NAV2017! Dank aan Prodware voor de fijne begeleiding gedurende dit traject. NAV2017 is voor NLW één van de componenten die uitmaken van het transitieproces waaraan we op dit moment, maar ook de komende tijd, hard aan werken”, publiceerden zij op 4 januari op hun website.

Waarom upgraden?

NLW Groep is hét unieke centrum voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West. NLW Groep spant zich in om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt en werkt daarbij nauw samen met werkgevers en gemeenten.

Om mee te groeien met de huidige ontwikkelingen van de organisatie, de markt en met name de Participatiewet, heeft NLW Groep gekozen te upgraden naar de nieuwste versie van NAV; Microsoft Dynamics NAV 2017.

Partner voor procesoptimalisatie

De keuze om te upgraden sluit naadloos aan op het transitieproces waarin NLW Groep zich op dit moment bevindt. Zij doorlopen een LEAN-traject voor procesoptimalisaties waarbij problemen worden aangepakt bij de bron.

NLW Groep is al jaren klant van Prodware en maakt ook al jaren gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Zij hebben een partner in Prodware gevonden voor IT-advies, implementatie, integratie en support. Ook zijn zij zeer te spreken over de processen die in het verleden gerealiseerd zijn met NAV als ERP-oplossing.

Krachtig, efficiënt en gebruiksvriendelijk

De medewerkers van NLW Groep werken dagelijks in het systeem en zijn er geheel in thuis. Door de integratiemogelijkheden, bijvoorbeeld met COMPAS, ondersteunt NAV de organisatie om hun bedrijfsprocessen nog krachtiger en efficiënter in te richten.

NLW Groep gaat NAV gebruiken voor financiën, productie, logistiek, urenregistratie, calculatie en projecten. Ook is een verkoopproces vastgelegd om kansen tot orders te promoveren.

Ontdek What’s new in Microsoft Dynamics NAV 2017

Meer weten over Microsoft Dynamics NAV 2017? Bekijk de factsheet ‘What’s new’ door op de afbeelding hieronder te klikken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van NAV 2017 voor uw specifieke organisatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.