Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

MTB migreert naar nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV met Prodware

 In 2005 verving MTB in Maastricht enkele losstaande softwareapplicaties door het geïntegreerde Microsoft Dynamics NAV. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met Prodware. Nu, ruim een decennium later, was deze IT-partner opnieuw betrokken bij de vernieuwing van het softwarelandschap door MTB te helpen over te stappen op de nieuwste versie van Dynamics NAV. 

 MTB maakt sinds 2005 met succes gebruik van Microsoft Dynamics NAV, zegt manager Financiën en Faciliteiten Roger Gorissen. "Dit pakket heeft ons in de afgelopen jaren prima ondersteund. Naast de brede integrale functionaliteit van de oplossing zelf is op dit moment vooral de integratie met alle Office-applicaties erg praktisch. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een efficiënt en veilig gebruik van onze bedrijfssoftware zijn we eind 2015 gaan kijken naar vernieuwing. Met een nieuwe versie lopen we minder risico’s, doordat we over de modernste technologie beschikken. Daarnaast zijn de implementatiekosten van dit type oplossingen drastisch gedaald, waardoor de overstap alleen maar interessanter wordt." 

Lees het hele verhaal van MTB door op de afbeelding hieronder te klikken.


Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.