Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Microsoft Dynamics 365: lancering op 9 november 2016


Als onafhankelijke Microsoft business community krijgt DynamicsHUB de Europese primeur in handen om Microsoft Dynamics 365 te introduceren tijdens Dynamics Experience 2016. Uiteraard is Prodware ook aanwezig en kijken we er naar uit u er woensdag 9 november te mogen ontmoeten. We ontvangen u graag op onze stand om constructief met u te praten over de nieuwe propositie van Microsoft. En we zien u graag bij onze breakout sessie over ons eerste Dynamics 365 traject.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven voor Dynamics Experience 2016.

De Digital Engagement journey

Tijdens Dynamics Experience worden bezoekers meegenomen in de Digital Engagement journey. De focus ligt hierbij op welke rollen visie & leiderschap, mens & cultuur, bedrijfsprocessen en IT spelen binnen digitale transformaties met behulp van Microsoft technologie, in het bijzonder Microsoft Dynamics 365.

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft. Dynamics 365 bevat rolgebaseerde apps in de cloud die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365, Azure en Business Intelligence software. 

Klik hier voor meer informatie over Microsoft Dynamics 365.

Prodware breakout sessie: Ons eerste Dynamics 365 traject

De bomen en het bos. Wie is er vandaag de dag nog in staat om alle ontwikkelingen op de voet te volgen en de impact te overzien?

De afgelopen weken hebben wij ons eerste Dynamics 365 traject doorlopen. De inkt is nog niet droog. De oplossing nog niet robuust. Wel hebben we ontzettend veel van de uitdaging geleerd. 

Nu is het onze beurt om u uit te dagen Digital Engagement te omarmen en in de praktijk te gaan brengen. De samensmelting van o.a. ERP, CRM, BI, Workflow, Apps en Azure IoT biedt enorm veel mogelijkheden om met gegevens uit verschillende bronnen wel door de bomen het bos te kunnen zien. 

In onze sessie nemen we u graag mee op reis door het traject en ontdekt u hoe wij tot een complete aanbieding zijn gekomen om de zeer ambitieuze doelstelling van het betreffende bedrijf te realiseren met alle mogelijkheden van de nieuwe Dynamics 365 propositie. 

Voor iedereen die wil weten of Dynamics 365 alleen een nieuwe marketing verpakking is of echt een nieuw product. 

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven voor Dynamics Experience 2016.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.