Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Interview met Prodware group CEO, Alain Conrard: De kloof dichten tussen de digitale- en zakenwereld

ZALTBOMMEL - “Digitale transformatie lijkt vandaag de dag een magisch begrip te zijn in de zakenwereld. De markt hiervoor lijkt zo gigantisch dat zelfs partijen die niet echt experts zijn in deze materie, zaken kunnen doen in digitale transformatie. En dat is alarmerend. Digitale transformatie is een proces waarbij een organisatie digitale technologieën volledig integreert in al haar activiteiten, waardoor ze haar daadkracht significant kan verhogen.

De uitdaging hierbij is om de hele onderneming te kunnen veranderen en zo processen, operaties, managementmethoden en de bedrijfscultuur opnieuw te bepalen. Het digitale aspect zorgt ervoor dat veranderingsmanagement een nieuwe dimensie krijgt. Dit is dan ook veel meer een sociologisch dan een technologisch onderwerp. Werknemers kunnen zich gedesoriënteerd en obsoleet voelen wanneer ze geconfronteerd worden met alle veranderingen en vernieuwingen die dit met zich meebrengt. Het is belangrijk om uit te zoeken waar weerstand is van mensen en om hier een antwoord op te hebben. Dit kan door middel van goede managementmethoden in elke fase van de omschakeling. Het is essentieel dat alle werknemers de verandering omarmen”, zegt Alain Conrard, CEO van de Prodware Group.

Lees het gehele interview

 

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.