Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Construsoft kiest Prodware als partner voor digitale transformatie

Construsoft is een wereldwijd actieve, toonaangevende leverancier en ontwikkelaar van BIM (Building Information Model) software en aanverwante diensten. Om het volledige potentieel van deze mooie organisatie te benutten, heeft Construsoft voor Prodware gekozen als partner om te innoveren in het digitale tijdperk.

De huidige systemen worden hiervoor vervangen door het moderne Microsoft Dynamics 365 platform. De eerste stap is de implementatie van Dynamics 365 Customer Engagement (CEM). Doordat alle internationale klantinformatie hierbinnen centraal is opgeslagen, zullen de medewerkers van Construsoft hier sneller en slimmer mee kunnen werken om de ambitie waar te maken en de klanten nóg beter te kunnen ondersteunen als betrouwbare partner.

Wij kijken uit naar de toekomst om Construsoft te ondersteunen bij het gebruik van alle facetten van Dynamics 365 en het nemen van de juiste beslissingen voor verdere implementatie om hun zakelijke ambities te realiseren. Wij zijn erg trots op deze samenwerking.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.