Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Burgman kiest Prodware voor Microsoft Dynamics 365 for Sales en Power BI

Burgman is een importeur en groothandel in professionele hygiëne- en reinigingssystemen. De organisatie is gespecialiseerd in veilige, eco, kosten- en procedure besparende reinigingssystemen en het ‘North Shore’ dispensersysteem voor papier en zeep.

Burgman heeft voor Dynamics 365 for Sales gekozen omdat zij een optimaal overzicht nastreven over hun regionale salesactiviteiten en de totale landelijke dekking. Met de inrichting van de contractfunctionaliteit kunnen zij ook hun contracten efficiënter beheren. Door de koppeling met Power BI zijn in één oogopslag de juiste analyses en prognoses zichtbaar.

De implementatie zorgt voor een betere opvolging van leads, meer inzicht in de salesactiviteiten en een betere aansturing van de salesorganisatie op een bestendige manier. Met Dynamics 365 for Sales zorgt Prodware ervoor dat Burgman zijn klanten nog beter van dienst kan zijn. We zijn trots dit samen te realiseren.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.