Prodware creƫert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Belarto kiest Prodware als ICT-partner voor ERP

Belarto is uitgever van gelegenheidskaarten zoals geboorte-, huwelijks-, uitnodigings- en zakelijke kerstkaarten. Belarto heeft echt een eigen stijl: niet zomaar kaartjes, maar met leuke elementen zoals strikjes, lintjes of kant.

Nieuwe juridische entiteit in Dynamics AX

Sinds 1 april 2019 hebben de Belarto landenorganisaties Nederland, België, Duitsland en Frankrijk een nieuwe eigenaar en is een deel van het productenpakket afgesplitst. Hierdoor was het noodzakelijk om een nieuwe juridische entiteit op te richten. In het huidige platform Microsoft Dynamics AX 4.0 is daarvoor een nieuw bedrijf aangemaakt. In dit bedrijf zijn setup en stamdata gecombineerd van het oude Nederlandse bedrijf en het oude shared warehouse. Het nieuwe bedrijf dient eveneens als shared warehouse voor het Belgische en Duitse bedrijf. Op 1 april zijn we gestart met de datamigratie en op 11 april al succesvol live gegaan met Nederland. Op 15 april zijn België en Duitsland vervolgens aangekoppeld en ook succesvol live gegaan. Van 2006 tot 2015 was Belarto al klant van Prodware. Wij zijn blij deze mooie organisatie nu terug te mogen verwelkomen en kijken uit naar het vernieuwde partnerschap.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.